I drobná změna ve vašich každodenních návycích může směřovat váš život k naprosto odlišnému cíli. James Clear
6 jídel, která Vás zabijí. Urgentní informace
Dnes se budeme věnovat 6 jídlům, která Vás mohou zabít.
Nebudeme se věnovat jasným typům potravin, které tě zabíjejí instantně, jako jsou rafinované cukry, semenné oleje nebo rafinované sacharidy (př. obiloviny). Ne budeme mluvit o jídlech, o kterých jste možná slyšeli, ale tohle se Vám nespojí.
Tyto informace se Vám budou líbit a zaručeně Vás zaujmou.

1. jídlo na seznamu je Čtverzubec - Japonská delikatesa, která se nazývá také FUGU. Japonští kuchaři musí podstoupit speciální tréninky a získat licenci na to, aby toto jídlo mohli vařit a servírovat správně.

a pokud jídlo nepřipravíte správně, tato toxická chemikálie zvaná tetrodotoxin, což je neurotoxin, který Vám paralyzuje a vyřadí z funkce plíce se. Tento toxin se hromadí ve vaječnících, střevech a játrech čtverzubce.

POKUD SE NĚKDY DOSTANETE K MOŽNOSTI OCHUTNAT ČTVERZUBCE DEJTE SI VELKÝ POZOR!
2. Muchomůrka zelená neboli Hlíznatá - existuje více smrtelných hub, nicméně Muchomůrka je číslo 1!
90% úmrtí, způsobených pozřením hub jsou způsobeny právě touto houbou. A toto se může stát jak v případě konzumace syrové muchomůrky, tak uvařené. To co je na této houbě nejsmrtelnější je toxin, který se nazývá.

Toxin začne vytvářet nekrózu jater, nakonec i ledvin. Poté dostanete žloutenku a později záchvaty. Pokračuje to komatem a náhlou smrtí.
Pokud tento průběh přežijete, je možné udělat transplantaci jater, ale více méně Vám to zničí játra.
Toto je zajímavé

A právě proto si často lidi říkají, jak dobré je jídlo z této houby a že vlastně nepociťují žádné známky problémů. Alespoň ne prvních 6 hodin.
Po tak zvané tiché fázi nastupuje nevolnost, křeče v břiše a vodový průjem. Vyšetření u doktora může odhalit vysušené membrány sliznice a dokonce tachykardii, což je vyšší tepová frekvence a nízký krevní tlak.
po této fázi se objeví druhé stadium, kdy se zdá, že se pacient na chvíli zotaví a příznaky předchozí fáze odezní, ale poškození jater pokračuje. Tato fáze může pokračovat další 2 až 3 dny a její charakteristické rysy jsou vyšší jaterní enzymy, vysoký bilirubin a otoky jater.
V poslední z těchto fází se funkce, jak jater tak i ledvin zhorší a objeví se více laboratorních známek poškození jater, smrt nastává během 3 až 7 dnů.
TOTO JE VELMI DŮLEŽITÉ A ČTĚTE POZORNĚ! )

Existuje protijed, dokonce 2 protijedy
1. NAC (Acetylcystein) - který je suplement dostupný volně k prodeji. Ale tohle není nejlepší protijed.
2. lepší protijed je Ostropestřec mariánský - ten se dá sehnat úplně všude.

Něco se vyskytuje v jeho semínkách, co působí funkčně jako protijed. Někteří doktoři využívají tuto látku na tvorbu injekční protilátky, kterou svým pacientům aplikují injekčně do svalu pro podporu funkce jater.
TAKŽE POKUD SE VÁM STANE, ŽE NĚKDY SNÍTE HOUBU O KTERÉ SI NEJSTE JISTÍ, ZDA NENÍ JEDOVATÁ, URYCHLENĚ SI SEŽEŇTE SEMÍNKA OSTROPESTŘEC A ŽVÝKEJTE O ŽIVOT.

3. Baby chobotničky - chobotničky mají chapadla. Někteří je jedí ještě, když se chapadla hýbají, jako by byli stále naživu. Co si ale neuvědomují je to, že přísavná část chapadla může být stále funkční. I když je začnete žvýkat můžou se Vám přisát uvnitř pusy a dokonce i ve vašem hrdle. V tu chvíli byste se udusili, protože nemůžete dýchat. Pokud budete mít možnost ochutnat baby chobotničky, zvažte tyto rizika..


4. Potravina jsou Zelené brambory. Pokud budete mít doma brambory a najdete na nich zelené skrvny nebo celé zezelenají, NIKDY JE NEJEZTE!

Pokud se rozhodnete tyto brambory uvařit, tak to nepomůže. Solanin nelze zničit teplem. Stačí mezi 200-400 MG tohoto toxinu na usmrcení dospělého člověka. U dětí je smrtelná dávka 20-40 MG.

5. Syrové kuřecí maso z obchodu. Řekněme, že se rozhodnete koupit si kuřecí maso domů na večeři. Musíte být velmi opatrní, protože toto maso obsahuje vysoké množství bakterií, také salmonelu.
Když si kuřecí koupíte a doma se ho snažíte umýt před vařením, bakterii se mohou dostat na vaše ruce, ale i prostory kuchyňské linky. Můžete doopravdy závažně onemocnět a dokonce zemřít otravou salmonely.
Fakta nelžou:


Dodatečně můžou nastat problémy s křečí břicha, průjmy, nevolnosti. Ale někteří lidé bohužel nepřežijí, v důsledku slabého imunitního systému.

Spoustu z bakterií, která nás mohou ohrozit v nás permanentně žijí. Ale náš dokonalý systém v těle obsahuje i organismy, které tyto bakterie neustále hlídají a kontrolují je, jako jsou Laktobacily.
Proto braním antibiotik vzniká spoustu negativních dopadů na naší imunitu a obrany schopnost. Stejně tak konzumace zvířat, které byli krmeni antibiotikami pro urychlení růstu.
Fakta NELŽOU:
80% všech antibiotik jsou cpány do zvířat
VŽDY SI BUĎTE JISTÍ, ŽE KUPUJETE MASO BEZ ANTIBIOTIK Z VOLNÉHO A PŘIROZENÉHO CHOVU
Pokud chcete jíst kuřecí maso, investujte do něj. Rizika spojená s konzumací kuřecího masa z obchodu z velkochovů, kde byli slepice krmeny antibiotiky, jsou opravdu velmi vysoká a nestojí za ušetřené peníze. Osobně doporučuji raději nejíst maso, než-li jíst levné z velkochovu. Tyto masa obsahují některé mikroby se kterými si náš organismus nedokáže poradit. mohou být pro nás velmi riziková, až smrtící.
TIPY JAK ZAMEZIT NÁKAZE:
Ujistěte se vždy, že si pořadně umyjete ruce. Vše mějte velmi dobře sterilizované a vždy vše pořádně UVAŘTE. Varným procesem se bakterii zabijí a riziko nákazy vpodstatě zaniká.

NEJEZTE SYROVÉ KUŘECÍ MASO!

6. A poslední potraviny jsou potraviny s obsahem kyanidu.
Obsahují kyanid, pecky nebo semena jablek, broskví, hrušek, pecek meruněk, hořkých mandlí a dokonce i maniok má kyanid.
Takže šance, že pravděpodobně zemřete, pokud některé z těchto věcí zkonzumujete, jsou minimální. Ale pokud je chronicky konzumujete, kyanid se bude hromadit a může způsobit problém. Dokonce i kuřáci, př. tabák má přirozeně kyanid. takže pokud jste chronický kuřák, neustále kouříte kyanid a ten začne postupně vypínat mitochondrie, takovou továrnu těla na energii.

A pár malých symptomů, které se mohou objevit při konzumaci nebo vystavení kyanidu, při chronickém užívání nebo konzumaci. Jako je kouření. Problémy se zrakem, ztráta sluchu a špatné svalové kontrakce.
Existuje však protijed Methylenová modř, která se používá k boji proti otravě kyanidem, ale i otravě oxidem uhelnatým. Protože Methylenová modř čistí některé z těchto elektronů, které unikají z mytochondrií.

Seznam potravin a jídel, která Vás mohou zabít: DÁVEJTE SI NA NĚ VELKÝ POZOR!